Review fond de ten Double Wear Estee Lauder

Folosesc acest fond de ten de mai bine de trei ani si desi am mai vorbit de el pe blog, iata ca abia acum reusesc sa fac si un review.

Dintre toate fondurile de ten acesta mi se pare ca rezista si se comporta exemplar pe timpul verii si mai ales cand afara este umiditate crescuta. In plus are o putere de acoperire mare fara efect de masca.

Mai jos veti vedea diferenta.

Cum arata?

Fondul de ten este prezentat in flacon de sticla cu capac auriu, la 30 ml si fara pompita. Acesta este singurul lucru care ma deranjeaza. Este destul de incomod sa stai sa torni din sticla cu grija sa nu pui prea mult sau prea putin si sa stai cu grija ca nu ai infiletat bine capacul. Problema se poate rezolva fie cumparand o pompita compatibila (cele de la MAC merg foarte bine) fie sa mutati continutul intr-un alt flacon. Eu nu am facut nici una, nici alta. Ma descurc cu el asa insa recunsc ca am uitat de vreo doua ori sa ii pun capacul si l-am gasit desfacut in dulap.

Cum se simte? Cum se comporta?

Textura lichida, putin vascoasa. Se usuca repede si este potrivit mai ales pentru cele cu tenul mixt sau gras. Chiar si asa trebuie sa aplicati inainte o crema hidratanta pentru a evita accentuarea liniilor fine. Dar asta nu are a face numai cu acest fond de ten. In general, un fond de ten arata mai bine pe un ten curat si bine hidratat.

Din punctul meu de vedere are o acoperire medie spre ridicata insa depinde de tenul fiecareia si cat de accentuate sunt semnele sau petele de pe fata.

Daca va uitati la poza de sus in jos, in sens invers acelor de ceasornic veti observa diferenta. La 1 nu sunt machiata deloc, la 2. am dat doar cu Double Wear, la 3 am aplicat anticearcan si iluminator iar la 4 machiajul este completat cu blush, fard de ochi, conturarea sprancenelor si mascara. Fara ruj ūüôā

Fondul de ten l-am aplicat intr-un singur strat, cu degetele. Nu am folosit niciun fel de buretel.

Nuanta folosita este 2C2, subton galben. Este o nuanta versatila care se potriveste si pe tenul putin bronzat. Din cate am vazut este disponibil in 38 de nuante desi cred ca nu toate nuantele sunt disponibile in Romania.

Pentru cine este potrivit

Pentru cele cu ten mixt/gras care doresc un fond de ten cu putere de acoperire putin peste medie.

De unde am cumparat

Eu l-am cumparat din Duty Free cu 30 de euro insa se gaseste in majoritatea parfumeriilor. La Sephora costa 202 lei iar la Douglas 203 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.