Care-i treaba cu femeile maritate?

In ultimii ani, am observat ca se poarta articolele despre cat de misto e sa fii singur. Zic sa scriu si eu despre cat de misto este sa ai o familie. Din aia traditionala, cu sot si copil la purtator.
Nu o sa ma apuc acum sa le judec pe cele care scriu despre cat de tari sunt ele ca sunt singure, independente si ce multe realizeaza in viata si nici sa le spun ca la batranete se poate sa mai treaca cineva pe la ele sau nu asa cum se poate ca si pe mine sa ma viziteze copilul meu sau nu. Pana la urma, fiecare doarme asa cum isi asterne. Treaba lor.
In continuare, sa fie clar ca vorbim despre femeile al caror mariaj merge fara sa scartaie, care au un job normal, nu au probleme financiare si s-ar putea sa duca lipsa doar de timp pentru a rezolva tot ceea ce si-au propus.
Insa ma deranjeaza niste lucruri, sa le spunem mituri.

Mit 1. Femeile casatorite nu sunt independente
Ba da. Dar nu au timp. Femeia casatorita are cel putin un om pe care il iubesc si caruia ii pregateste cina cu drag. Apropos, stiati ca gatitul este una dintre activitatile care relaxeaza? Nu?! Aflati acum! Si daca mai are si un copil atunci avem doua persoane pe care ea ii iubeste maxim si doreste sa le fie bine. Nu? Ca intr-o familie conteaza binele comun si asta inseamna ca fiecare membru in parte trebuie sa fie satisfacut. Asta ne face sa trecem la…
Mit 2. Femeile casatorite nu sunt ingrijite
Pai, va rog sa va uitati putin pe contul de Instagram. Si nu sunt vreo vedeta cu bona la purtator. Acum, daca ne referim la unghii lungi de te poti scobi in nas cu ele si gene false pe care se aseaza fluturii atunci, da, nu suntem ingrijite. Dar un machiaj natural si unghii ingrijite avem si noi. Iar de sapun si pasta de dinti nu mai zic. Le folosim oricum, macar ca sa fim exemplu pentru copiii nostri.
Mit 3. Femeile casatorite nu fac cariera
Ce intelegeti prin cariera? Un job de 8-10 ore cu 2 ore pe drum dus-intors se pune? Avantaj femeie casatorita: are un copil acasa de ingrijit asa ca are motiv serios sa nu stea foarte mult peste program. Ghici ce? Asa creste eficienta, rezolvi mai multe in timpul programului de lucru si s-ar putea sa obtii si o promovare. Fara sa stai peste program zilnic. Nah.
Si ca sa concluzionam: este misto sa fii casatorita si sa ai copii, chiar mai mult de unu. Si cel mai bun lucru este ca nu simti nevoia sa le spui celor necasatorite ce misto este viata ta. Satisfactiile pe care le obtii de la copilul tau sunt nemasurabile si nu pot fi transpuse in cuvinte. Cercul care se formeaza intr-o familie sanatoasa de trei persoane este perfect. Contine afectiune, independenta si daruire, iar toate acestea duc la fericire. Probabil aceeasi fericire, pe care o femeie libera si independenta o simte cand priveste Turnul Eiffel. Unii il viziteaza in luna de miere altii in calatorii de explorare si afirmare a independentei.
P.S. Am uitat sa mentionez cate ceva despre sex. Doar ca, o sa va spun in alt articol. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.