Despre Magazinele Secom®

Am participat recent la deschiderea primului magazin Secom® deschis intr-un mall, si anume in Mega Mall, Bucuresti. In urmatoarea perioada am impartasit aceasta experienta cu persoane din jurul meu si am ramas surprinsa sa aud ca nu cunosteau aceste magazine dupa nume. Am incercat sa le explic pe scurt ca Secom® sunt magazine, de obicei deschise pe marile bulevarde, la strada, in care gasesti suplimente alimentare, vitamine si chiar produse de ingrijire foarte bune, cele de la Andalou Naturals. Cu aceasta ocazie, m-am gandit ca ar fi bine sa va povestesc si voua despre Secom® si sa detaliez putin.

Secom® are cinci magazine in Bucuresti si cate un magazin in Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Iasi, Pitesti, Ploiesti, Sibiu si Timisoara. In plus, daca nu puteti ajunge la unul dintre magazinele din aceste orase puteti sa comandati si online pe www.secom.ro. Veti gasi toate produsele de care aveti nevoie.

Cine este Secom®?

Secom® este prima companie care a introdus conceptul de medicina integrativa in Romania, extractele standardizate, dar si ingrediente inovatoare ca ciupercile medicinale, extractele standardizate din plante, ingrediente inovatoare precum colostru, glutation, 5-HTP, resveratrol, GABA, L-Citrulina dar si prima gama de suplimente special create pentru sanatatea copiilor – ChildLife® Essentials

Portofoliu Secom® cuprinde peste 250 de suplimente alimentare naturale si o gama complexa de produse naturale de ingrijire (fito-dermatocosmetice si cosmetice naturale) , realizate de producatori de top din SUA.

Compania este importatorul exclusiv in Romania al brand-urilor Andalou Naturals, Solaray®, KAL®, ChildLife®Essentials, Jarrow Formulas®, Nature’s Way®, Boerike&Tafel®, China-Japan Feida Union®, Essiac® Mushroom Winsdom®, producatori de top din SUA, recunoscuti datorita formulelor inovatoare.

Magazinele sunt foarte placute iar consultantii sunt cu adevarat profesionisti, au pregatire si stiu ce sa iti recomande.

Magazinul deschis in Mega Mall are un concept usor diferit, aici veti gasi toata gama de produse, inclusiv Andalou Naturals si un testing corner. Pentru cele care pot sa ajunga, merita.

Despre produsele de ingrijire de la Andalou Naturals am tot vorbit pe blog. Pot sa spun ca sunt foarte multumita de aceste produse iar printer cadourile de Craciun de anul acesta se gasesc si cateva produse de la Andalou Naturals. In farmacii puteti sa gasiti casete cadou care contin doua crème de fata plus un portfard. In plus, aceste produse nu contin ingredient nocive pentru piele astfel ca sunteti sigure ca veti face un cadou frumos celor dragi.

Pentru piticul meu am ales Kit de imunitate format din Vitamina C si Vitamina D3. Consider ca este o combinatie necesara, mai ales in lunile de iarna. Pretul acestui kit este de 69 de lei iar Vitamina C ajunge pana la 95 de zile de administrare. Il puteti gasi aici.

Pentru ca produsele sunt foarte multe, va invit pe pagina Secom sa descoperiti singure produsele pe care acestia le au in portfolio si ofertele special din aceasta perioada.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.