8 genti de la Musette pentru primavara lui 2018

Asa cum obisnuiesc, nu am cum sa nu va prezint cateva elemente din colectia de anul acesta de la Musette. De data aceasta vorbesc despre genti. Colectia de pantofi pentru primavara – vara 2018 nu este inca disponibila in totalitate, nici in magazine si nici pe website, insa in cazul gentilor, sunt disponiibile destule modele noi pentru a merita sa va atrag putin atentia.

Inainte de toate, trebuie sa fac cateva precizari. Stiu ca produsele de la Musette sunt scumpe si stiu ca se poate ca unele dintre ele sa nu fie perfecte. Am auzit in jurul meu cateva pareri nemultumite insa eu nu sunt in totalitate de acord. Experienta mea personala cu acest brand a fost excelenta. Pana acum nu am avut parte de produse care sa se rupa sau sa se deterioreze.

Plus ca am comparat pantofii si gentile cu altele asemanatoare, de la branduri concurente si nu am termen de comparatie. In primul rand mie nu imi place sa se vada lipiturile la pantofi si ate iesite pe la cusaturile gentilor. Ei bine, la Musette nu se vad iar la altii sunt grosolan de vizibile. In al doilea rand, Musette este brand romanesc, platesc salarii in Romania, deci sustin economia. In al treilea rand, mi-au schimbat accesoriile la o geanta mai veche care nu mai era de ceva vreme in colectia lor.

Iar cei care comenteaza despre atitudinea vanzatoarelor…ce sa zic, cred ca ar putea sa le puna putin la punct. Eu, cel putin, nu apelez la ele si le ignor cu totalitate. Le bag in seama doar cand trebuie sa imi aduca marimea mea si atat. Nu am ce sa discut altceva cu ele si nu ma intereseaza daca se scandalizeaza ca dau jos de pe raft o geanta de 1.200 lei. O asez din nou tot acolo. 🙂

Exista si un program de loialitate prin care aveti 10% reducere la produsele nereduse deja. Cardul se poate obtine daca acumulati cumparaturi in valoare de 1.000 lei pe un singur bon fiscal.

Deci, sa revenim la colectia de genti Musette din 2018.In colectia de anul acesta veti gasi genti pentru toate gusturile, mai mari pentru cele carora le place sa fie pregatite cu orice (au in geanta) sau mai mici pentru cele carora nu le place sa care tot dulapul dupa ele.

In ceea ce proveste culorile, puteti sa alegeti dintr-o gama larga, incepand de la nuante pale si pana la culori tari.

De asemenea, materialele sunt fie piele, fie piele intoarsa sau tesatura.

Preferata mea dintre cele de mai jos este Geanta Audrey, in piele bej si cu tesatura.

Geanta Opal – 549 Lei

Geanta (Plic) Thea – 399 lei

Geanta Desiree – 849 lei

Geanta Melba – 799 lei

Geanta Muse – 849 lei

Geanta Cleo – 749 lei

Geanta Audrey – 749 lei

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.