Brunch, perspective, frumusete – discutii intre fete

Cand ai iesit ultima oara cu prietenele tale in oras la ora 11:00? Sa zicem la un mic dejun intarziat sau brunch? Cand ai luat ultima oara pulsul orasului dimineata? Sa savurezi o cafea undeva in aer liber si sa te uiti la ceilalti cum trec grabiti spre te miri ce treburi? Cu fetele sau singura, poate ar trebui sa repeti aceasta experienta mai des.

Ultima astfel de iesire de care m-am bucurat a fost in Sun Plaza, la Zvon Cafe. Acolo am discutat cu fetele despre perspectivele frumusetii. A fost interesant si inspirational.

V-ati gandit vreodata ca noi, bloggerii, in afara de faptul ca ne expunem parerile despre subiecte, produse sau persoane, putem influenta fete tinere, pustoaice aproape adolescente? Asa cum noi admiram fetele din revistele de moda (bunica mea avea Burda inainte de anii ’90) asa si noi acum putem fi sursa de inspiratie pentru cei din jurul nostru.

Avem posibilitatea sa ii educam pe cei din jurul nostru in spiritul frumusetii si al bunului gust. Ok, stiu ca se poate discuta mult si bine pe aceasta tema si nu vreau sa fac aici cine stie ce eseu, doar cateva idei.

Vreau sa vorbesc si despre sclipirea interioara. Pana la urma nu trebuie sa ne incadram in tiparele clasice de frumusete. Este de ajuns o sclipire, un zambet, o privire care sa te faca placuta. Pana la urma nu ne incadram cu toatele in aceleasi tipare si aici este toata frumusetea, in diversitate.

Poate nu conteaza atat de mult tiparele, cat bunul gust si bunul simt. Poate conteaza mai mult sa stim cum sa ne punem in valoarea calitatile si sa ascundem defectele. Sa zambim mai mult si sa iubim mai mult. Sa ramanem tinere in suflet indiferent de varsta. Poate suna banal insa este adevarat. Se vede pe noi cand ne simtim bine cu noi insele.

Prilejul de discutii ni l-a oferit Sun Plaza in cadrul intalnirilor Sun Vibes – un eveniment social menit sa aduca impreuna cele mai vibrante voci online din Romania active in zona de lifestyle, pentru un schimb de energie si know-how.

Sun Vibes a prins contur intr-un moment de transformare si redefinire pentru Sun Plaza. Cei care ajung in Sun Plaza dupa serviciu sau in weekend-uri pentru shopping, vor gasi aici acele elemente “Un pic altfel” care le pot colora viata: expozitii atipice, concerte, evenimente in care pot testa ultimele noutati in materie de tehnologie, si multe alte lucruri frumoase.

————————————————————————————————————-

Dupa finalizarea celei mai ample remodelari a unui shopping center de pe plan local, urmatorul pas a fost ca Sun Plaza sa aduca un plus de valoare experientei de shopping si sa ofere clientilor sai si altfel de activitati, mai dinamice, mai interesante, care sa-i poarte intr-o alta lume si care sa le dea acea energie speciala de care au nevoie pentru a iesi din rutina zilnica. Toate acestea s-au tradus prin crearea platformei de comunicare  Un pic altfel”.

Viata cotidiana este formata din activitati repetitive care cresc riscul de instalare a rutinei. In spatele platformei “Un pic altfel” sta misiunea Sun Plaza de a aduce acele elemente noi, de senzatie, in viata clientilor sai, acele experiente diferite care au rolul de a le sparge rutina, de a-i inspira si de a-i suprinde prin activitati pe care nu le-au mai facut.

Platforma de comunicare are un nou limbaj vizual si debuteaza cu mesajul  Simte vara un pic altfel” prin care Sun Plaza vrea sa aduca la suprafata toate emotiile pozitive legate de vara pe care clientii le pot gasi nu doar intr-o vacanta, ci si in Sun Plaza.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.