Review fond de ten M.A.C Mineralize

Nu stiu cum sa spun, dar ma abtin sa cumpar si sa incerc toate fondurile de ten care imi plac sau imi fac cu ochiul. Insa nu imi iese de fiecare data. De data aceasta vorbesc despre un fond de ten pe care l-am primit, yeesss, si nu pe care l-am cumparat. Este vorba despre Mineralize de la M.A.C. Este al doilea fond de ten pe care il folosesc de la ei insa primul de care, sa zicem, ca sunt oarecum multumita. Ce inseamna asta?

Inseamna doua lucruri: primul fond de ten pe care l-am incercat a fost total nepotrivit cu tipul meu de ten iar Mineralize a fost semi-compatibil avand in vedere ca nu rezista mai mult de 4-5 ore cu tot cu pudra aplicata peste.

Altfel, daca ma intrebati, textura este foarte placuta, nuantele sunt ok si sigur gasiti ceva sa vi se potriveasca. Insa daca aveti tenul mixt spre gras sa nu va asteptati sa nu va luceasca nasul…

Ce am observat la toate fondurile de ten de la M.A.C. este ca se aplica mult mai bine si adera mult mai ok la piele daca folositi un beauty blender umezit in prealabil. Altfel, trebuie sa fiti destul de experimentate ca sa il aplicati cu degetele sau cu pensula. In plus, recomand sa asteptati macar 5-6 minute dupa ce ati aplicat crema hidratanta si cea de protectie si abia dupa aceea sa aplicati fondul de ten Mineralize.

Nu stiu daca il recomand neaparat celor cu ten mixt, celor cu ten gras cu siguranta nu insa cred ca este foarte potrivit pentru cele care aveti ten mixt-uscat sau chiar ten uscat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.