Review masca pentru fata GravityMud™ de la GLAMGLOW

Sunt mare fan masti pentru fata si pentru ca am ceva experienta cu asa ceva pot sa va spun ca singurele masti care fac cat de cat ce spun sunt cele hidratante si mastile homemade cu miere, scortisoara sau cu albus de ou. Asta pana sa descopar GravityMud™ de la Glamglow. Este intr-adevar o masca pentru fata care lasa pielea luminoasa (va explic mai jos de ce) si ferma. Adica da, efectul de lifting este wow.

GRAVITYMUD

Sa incepem cu inceputul.

Ambalajul este deosebit, poate chiar inovativ pentru vremea la care a fost lansat, iar mesajul este incantator. Te face sa te simti bine dinainte de a folosi produsul, ceea ce nu este o idee rea, sa induci consumatorului o anumita stare inainte de a folosi produsul tau este o miscare de marketing destept.

Produsul vine la pachet si cu o pensula pentru aplicare, ceea ce este chiar recomandat, mai ales ca nu este un produs pe care sa il aplici cu degetele.

Textura si mirosul

Este o substanta semi-lichida, argintie si un pic elastica. Se aplica foarte usor cu pensula. Are un miros proaspat, placut.

Aplicare

Se aplica cu pensula din dotare, eviatndu-se conturul ochilor si al parului. Se lasa sa actioneze pana se intareste si poate fi efectiv trasa de pe fata ca o masca. Cand se intareste, masca isi va schimba culoarea din alb in crom. Dupa aceea, se clateste cu apa calduta.

Efect

Efectul de lifting se simte imediat si este vizibil. Stralucirea nu stiu cat este data de ingredientele care actioneaza asupra pielii cat este data de faptul ca produsul contine ceva particule stralucitoare care cred ca raman cumva pe piele si dupa clatire.

Pret

Pentru cele care nu vor sa cheltuiasca o avere, masca se gaseste, atat la Sephora cat si la Douglas, in doua variante: 15 g la 100 lei (90 lei EMag) sau 50g la 245 lei.

CONCLUZIE

Desi am incercat toate mastile posibile si imposibile doar doua-trei au ramas pe lista permanenta, printre acestea aflandu-se si GRAVITYMUD™.

Celelalte masti preferate sunt de la Ahava, Kiehl’s si cele homemade cu miere si albus de ou.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.