Despre mine

 

Initial am pornit acest blog pentru a scrie despre cum sa ne ingrijim pielea, tenul si parul. Am analizat cu atentie si alte subiecte care mi-ar fi oferit ocazia sa scriu din propria experienta insa niciunul nu m-a convins pana acum ceva timp cand am decis sa scriu si despre subiecte legate de parenting, dezvotare personala sau marketing.

Experienta mea de 13 ani in marketing, marketing research, asigurari, agribusiness dar si alte domenii pe care le-am urmarit cu atentie ii poate ajuta pe cei la inceput de drum.

Acelasi lucru este valabil si daca vorbim despre parenting. Faptul ca am un baiat de 9 ani nu ma califica neaparat sa scriu despre parenting insa apreicerile celor din jur despre cum este crescut, compotamentul lui si interesele lui ma fac sa cred ca am facut bine pana acum.

Daca ar fi sa vorbesc despre pasiunile mele acestea sunt cresterea copilului meu, activitatea de marketing si urmarirea tendintelor de business dar si activitatea din domeniul vast al modei si al produselor de beauty.

Sunt pasionata de produsele de ingrijire pentru fata, par si corp dar si de haute couture, designeri si tinute classy chic. Ma autodefinesc ca personal care blogger. Pentru mine conceptul de personal care este mai cuprinzator ca cel de beauty. Personal Care inseamna ingrijire in fiecare zi, rasfat, folosirea unor produse de calitate adecvate tipului de piele si varstei. Vorbesc mai mult despre produse de ingrijire si mai putin despre produse de make-up. In fiecare zi imi acord macar 10 minute pentru rutina zilnica de ingrijire oricat de obosita as fi.

Ma autodefinesc personal care blogger si cred ca sunt prima care foloseste aceasta sintagma.

Despre partea de fashion prefer un stil clasic, curat, neincarcat si am o pasiune pentru alb, negru, bleumarin si stileto 🙂 Insa fashion nu inseamna numai pantofi, haine si genti. Pentru mine inseamna eleganta, stil si clasa. Este un mod de viata in sine. Fashion inseamna inclusiv sa te hranesti sanatos si sa traiesti frumos.

Daca aveti intrebari despre mine si activitatea mea, imi puteti scrie la pastiladefrumusete@gmail.com . Va raspund cu siguranta.

Nu uitati sa ramaneti frumoase,

Andreea Tache

4 thoughts on “Despre mine

  1. Hello,
    Noi suntem ORGA Label si aducem pentru prima oara in Romania cosmetice organice ILIA Beauty . Eram curiosi cum putem sa fim adaugati pe blogul tau in partea dreapta la ” Cosmetice Online” .
    Site`ul nostru este http://orgalabel.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.